Geriater

Bedrijf

Met onze focus op vriendelijkheid, vorming, veiligheid en verhuis wordt in AZ Zeno dagelijks gewerkt aan een vernieuwende en verbeterde zorg.

Wij rekenen hiervoor op de loyauteit, het enthousiasme en de professionaliteit van 850 personeelsleden en 95 artsen. 

Vanop onze drie campussen (Knokke-Heist, Blankenberge en Maldegem) bieden we een warme, patiëntvriendelijke zorg en bouwen we volop aan een technologisch sterk uitgerust nieuwbouwziekenhuis in Knokke-Heist. De verhuis naar dit nieuwe gebouw is gepland in maart 2017.

Wij behaalden het NIAZ-Qmentum kwaliteitslabel dat de kwaliteit en veiligheid van onze zorg aantoont. 

Word jij onze nieuwe vriendelijke collega?

Functiebeschrijving

AZ ZENO biedt een volledig geriatrisch zorgprogramma aan: een geriatrische afdeling met 51 erkende bedden, een dagziekenhuis geriatrie (10 bedden) en een liaisonfunctie geriatrie.

In overleg met jouw collega-artsen werk je mee aan de beleidsmatige uitbouw van het geriatrische aanbod van ons bestaand ziekenhuis én van onze vooruitstrevende nieuwbouwcampus.

Het  doel van onze dienst geriatrie bestaat erin om, naast de behandeling van de acute pathologieën bij oudere patiënten, te streven naar de maximale zelfredzaamheid en onafhankelijkheid, de verbetering van de levenskwaliteit, de bevordering van de re-integratie (thuis of in een instelling), dit zo nodig met ondersteuning van een sociaal netwerk.

Je wordt hierin ondersteund door een gedreven equipe (o.m. zorgmanager, hoofdverpleegkundigen, verpleegkundigen en paramedici) en werkt nauw samen met een dynamisch team artsen-specialisten in de inwendige geneeskunde.

Profiel

Je behaalde een diploma van arts-specialist in de geriatrie. Artsen in opleiding worden ook uitgenodigd om hun interesse kenbaar te maken.

Je  hebt een goede kennis van het Nederlands en weet je vlot uit de slag te trekken in het Frans.

Je woont in de regio van Knokke-Blankenberge-Brugge of bent bereid om je hier te vestigen.

Dankzij jouw helicopterview en analytische skills slaag je erin om correct te diagnosticeren bij de vele pathologieën, eigen aan geriatrie.

Je bent een gedreven teamwerker, met een sterk organisatievermogen en goede communicatieve vaardigheden.

Je draagt kwaliteitsbewustzijn hoog in het vaandel.

Wij bieden

Als kleiner ziekenhuis kunnen wij een open en familiale werksfeer bieden in een aantrekkelijke regio, waarin een grote vraag is naar expertise in geriatrie.

We kijken uit naar een voltijdse kracht; deeltijdse tewerkstelling is bespreekbaar.

Je kan wonen en werken in de mooie en bruisende kustregio.

Onze dynamische Raad van Bestuur en Medische Raad bouwen in overleg verder aan een uitdagende toekomst. Artsen worden actief betrokken bij het uitstippelen van dit beleid.

Wij werken aan hét nieuwbouwziekenhuis van de toekomst in een unieke groene omgeving.

Wie met ons in zee gaat, geniet van een waaier van voordelen zoals een competitief aanbod van investeringsincentives, mogelijkheid tot tijdelijk gebruik van een uitgeruste woning, kinderopvang verbonden aan de instelling, hospitalisatieverzekering, etc.

Contact

Interesse? Solliciteer dan snel onderaan deze pagina.

Voor inlichtingen omtrent deze vacature kan je telefonisch terecht bij Prof. Dr. P. Duyck, medisch directeur, T. 050/63 35 02, of bij Corrie Van Pelt, juriste, T 050/63 35 17.  E-mailen kan ook naar hr-artsen@azzeno.be

Meer algemene info over onze instelling vind je op www.azzeno.be.

Klik hier om te solliciteren! Verstuur de vacature naar een kennis!