Kinder- en Jeugdpsychiater

Bedrijf

Met onze focus op vriendelijkheid, vorming, veiligheid en verhuis wordt in AZ Zeno dagelijks gewerkt aan een vernieuwende en verbeterde zorg.

Wij rekenen hiervoor op de loyauteit, het enthousiasme en de professionaliteit van 850 personeelsleden en 95 artsen. 

Vanop onze drie campussen (Knokke-Heist, Blankenberge en Maldegem) bieden we een warme, patiëntvriendelijke zorg en bouwen we volop aan een technologisch sterk uitgerust nieuwbouwziekenhuis in Knokke-Heist. De verhuis naar dit nieuwe gebouw is gepland in maart 2017.

Wij behaalden het NIAZ-Qmentum kwaliteitslabel dat de kwaliteit en veiligheid van onze zorg aantoont. 

Word jij onze nieuwe vriendelijke collega?

Functiebeschrijving

In ons ziekenhuis verricht je ambulante poliklinische consultaties voor kinderen en jongeren met uiteenlopende problemen: ontwikkelingsstoornissen (o.m. autismespectrum- stoornissen), ADHD, angst- en stemmingsstoornissen, … .

Bij kinderen en jongeren, opgenomen op een van onze afdelingen (VE materniteit, VE pediatrie,…), waarvan men vermoedt dat ze psychische en/of psychiatrische problemen hebben, maak je deel uit van een multidisciplinair team dat in nauwe samenwerking met de kinderarts een diagnose en/of behandelingsplan opmaakt (liaison-activiteiten).

Je voert regelmatig interdisciplinair overleg en werkt hiervoor nauw samen met o.m. psychiaters, klinisch kinderpsychologen, sociale dienst, etc.

Je staat zowel in voor individuele als gezins- en ouderbegeleidingen.

In tandem met jecollega-kinderpsychiater werk je mee aan de beleidsmatige uitbouw van het kinderpsychiatrisch aanbod van ons ziekenhuis.

Profiel

Je behaalde een diploma van arts-specialist in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Je bent in het bezit van een in België gehomologeerde toelating van beroepsuitoefening. Artsen in opleiding worden ook uitgenodigd om hun interesse kenbaar te maken.

Je hebt een goede kennis van het Nederlands en weet je uit de slag te trekken in het Frans.

Je woont in de regio van Knokke-Heist-Blankenberge-Brugge of bent bereid je hier te vestigen.

Je bent een gedreven teamwerker, met een sterk organisatievermogen en goede communicatieve vaardigheden.

Je draagt kwaliteitsbewustzijn hoog in het vaandel.

Wij bieden

Als kleiner ziekenhuis kunnen wij een open en familiale sfeer in een aantrekkelijke regio bieden, waarin een grote vraag is naar expertise in kinder- en jeugdpsychiatrie.

Wij kijken uit naar een voltijdse kracht; deeltijdse tewerkstelling is zeker bespreekbaar.

Je kan wonen en werken in de mooie en bruisende kustregio.

Onze dynamische Raad van bestuur en Medische Raad bouwen in overleg verder aan een uitdagende toekomst. Artsen worden actief betrokken bij het uitstippelen van dit beleid.

Wij werken aan hét nieuwbouwziekenhuis van de toekomst in een unieke groene omgeving.

Wie met ons in zee gaat, geniet van een waaier van voordelen zoals een competitief aanbod van investeringsincentives, mogelijkheid tot tijdelijk gebruik van een uitgeruste woning, kinderopvang verbonden aan de instelling, hospitalisatieverzekering, etc.

Contact

Interesse? Solliciteer dan snel onderaan deze pagina.

Voor inlichtingen omtrent deze vacature kan je telefonisch terecht bij Prof. Dr. Duyck, medisch directeur, T. 050/633502, of bij Corrie Van Pelt, T 050/63.35.17. E-mailen kan ook naar corrie.van.pelt@azzeno.be

Meer algemene info over onze instelling vind je op www.azzeno.be.

Klik hier om te solliciteren! Verstuur de vacature naar een kennis!